Susret dve legende: Koje? Možete li da pogodite?

11.02.2022

13:45

0

OREO najavljuje saradnju sa filmom Betmen na oduševljenje svih ljubitelja ovog superheroja i omiljenog keksa

Susret dve legende: Koje? Možete li da pogodite?
Promo

Šta dobijete kad spojite svetski keks broj jedan* i jednog od legendarnih DC superheroja? OREO sa ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa novim filmom Betmen, što će svakako oduševiti ljubitelje i jednog i drugog pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

Obožavaoci od januara 2022. godine mogu da kupe pakovanje Oreo keksa inspirisano Gotam Sitijem u ograničenoj seriji. Po prvi put će izgled klasičnog OREO keksa biti izmenjen u okviru ove saradnje, sa jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Betmena.

Kupovinom Oreo proizvoda i registrovanjem broja sa fiskalnog računa na sajtu www.oreo.eu, ljubitelji će moći da osvoje uzbudljive nagrade. Predviđene su dnevne (Xiaomi MI TV Box S) i nedeljne nagrade (JBL sound bar 9.1.), a glavna nagrada je Batman nagradno putovanje u London za dve osobe, koje uključuje Betmen avanturistički dan, vožnju u betmobilu i večeru u DC tematskom restoranu, uz 2 noćenja u 4* hotelu. Više detalja možete naći na www.oreo.eu.

- OREO voli da iznenađuje svoje ljubitelje uzbudljivim partnerstvima - izjavila je Kjara Misio, brend direktorka za OREO za Evropu.

- Zato sa velikim zadovoljstvom najavljujemo partnerstvo sa Betmenom, realizovano kroz saradnju sa kompanijom Warner Bros. - dodaje.

 OREO je već imao ograničene serije u Evropi u okviru saradnje sa Malcima tokom leta 2021, kao i sa megazvezdom Lejdi Gagom u januaru 2021. godine.

Film Betmen u bioskope stiže početkom marta i već se predviđa da će biti najveći kinematografski doživljaj godine. Ovaj superheroj gotovo čitav vek osvaja srca i maštu obožavalaca širom sveta, a u ovom filmu zalazi na nepoznatu teritoriju i suočava se sa novim izazovima.

Ograničena serija pakovanja na osnovu saradnje OREO keksa i filma Betmen će biti dostupna u dva formata (66g i 176g), dok traju zalihe. Biće raspoloživi u radnjama gde se OREO prodaje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo