Kolega podržao novosadskog nastavnika sa novom fotkom "Srpčića": Ovo bi trebalo da uradi svaki Srbin kom obraz vredi više od prosvetne plate

11.02.2022

11:58

0

Stojnić je pre nekoliko dana suspendovan nakon što je na svom profilu objavio fotografiju sa decom iz škole u kojoj predaje, a koja drže tri uzdignuta prsta, i potpisom "Srpčići moji"

Kolega podržao novosadskog nastavnika sa novom fotkom "Srpčića": Ovo bi trebalo da uradi svaki Srbin kom obraz vredi više od prosvetne plate
viber_image_2022-02-11_13-03-43-723 - Copyright Printscreen Instagram Bunt Kosmet

Suspendovanom nastavniku hemije Milošu Stojniću iz novosadske OŠ "Branko Radičević" stigla je podrška od kolege Miloša Bobića, koji je na društvenim mrežama okačio fotografiju s decom koja drže skupljena tri prsta, a na kojoj piše "Moji Srpčići".

Naime, Stojnić je pre nekoliko dana suspendovan nakon što je na svom profilu objavio fotografiju sa decom iz škole u kojoj predaje, a koja drže tri uzdignuta prsta, i potpisom "Srpčići moji".

Printscreen/Instagram
 

 

On je čak ostavio i komentar ispod fotografije koja se pojavila i na Instagram profilu bunt_kosmet. 

- Nisam uradio ništa herojsko, samo ono što bi trebao svaki Srbin kom obraz vredi više od prosvetne plate. Čast izuzecima koji se nisu setili da podrže kolegu koji je suspendovan jer je u svojoj zemlji naglasio da je Srbin. Ima nas i ćeraćemo se - napisao je on ispod fotografije sa decom, najverovatnije snimljenoj u jednoj od učionica škole.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: R.M.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike