"Potera" kakvu do sada niste gledali - takmičar šokirao Srbiju: Miloš igrao za samo 3.000 dinara i izgubio, Tviter se usijao (VIDEO)

01.02.2022

08:15

0

Ovo se nikada ranije nije dešavalo. Vrlo neobično. Možda ima tu neke taktike - rekao je voditelj

"Potera" kakvu do sada niste gledali - takmičar šokirao Srbiju: Miloš igrao za samo 3.000 dinara i izgubio, Tviter se usijao (VIDEO)
Potera - Copyright Printscreen/RTS

Sinoćnu epizodu kviza "Potera" srpski tviteraši ocenili su kao dosad najgoru. Od četiri takmičara, samo jedan je uspeo da se plasira u poslednji krug igre, i to sa osvojenih 20.000 dinara, a ostale je "uhvatio" tragač Žarko. Ipak, najveću osudu na društvenim mrežama podneo je prvi takmičar, koji je odlučio da se bori za manju sumu u ponudi tragača, odnosno za svega 3.000 dinara.

- Ovo se nikada ranije nije dešavalo. Vrlo neobično. Možda ima tu neke taktike - rekao je Memedović.

Takmičar Miloš je kratko objasnio svoj potez: "Znam da znam za više od onoga što sam pokazao, ali uzeću 3.000 svakako."

Printscreen/RTS
 

A još čudnije je ono što se desilo - nije uzeo ni tih 3.000 dinara. Pao je na naročito lakim pitanjima.

Na pitanje kome je Marko Kraljević rečima: "Ja pogubih od sebe boljega" u narodnoj pesmi odao priznanje da je bolji junak od njega, takmičar je odgovorio da je reč o begu Kostadinu, umesto o Musi Kesedžiji.

 

 

Potom nije znao odgovor na pitanje ko je autor teksta iz 1876. posvećen odnosu Turaka prema Srbima, rekavši da ga je napisao Mark Tven umesto Viktor Igo, a odmah se okliznuo i na sledeće pitanje - koji sisar se naziva morski jednorog? Takmičar je odgovorio "morž", a tačan odgovor je "narval".

 

 

 

Tragač ga je tada pribio uza zid i Miloš se više nije snašao, pa nije znao ni odgovor na pitanje koji je moreuz između Grenlanda i Islanda (Danski). Kraj za ovog takmičara je bio kada je promašio odgovor na pitanje koja vrsta likera je nazvana po karipskom ostrvu koje pripada Holandiji (Kurasao).

 

 

- Nisu mi legla pitanja, očigledno. Ona istorijska... - rekao je takmičar, dok ga je voditelj ispraćao iz studija, čime je još više izazvao revolt tviteraša.

 

Nizali su se komentari: Još nisam video jadnijeg lika u #potera!!! Brate, 3000!?!?; #potera večeras neobična. Prvi takmičar uze nižu cifru od 3.000 din. i izgubio. "nisu mi legla pitanja"; Najgora #potera u skorijoj istoriji; Večerašnja Potera sigurno u konkurenciji za najgoru ikad...

 

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike