Skandalozna izjava bivšeg obaveštajca o nestanku Mateja: "A gde su im devojke? To baca novo svetlo!" (VIDEO)

05.01.2022

12:25

3

Autor: 24sedam

- Da li je moguće da njih sedmoro dođe u Beograd i opija se do besvesti. Mene buni da niko ne pominje devojke - rekao je Spasić u emisiji

Skandalozna izjava bivšeg obaveštajca o nestanku Mateja: "A gde su im devojke? To baca novo svetlo!" (VIDEO)
boza spasic - Copyright Boža Spasić, Printscreen/ Jutarnji Program TV Happy

Božidar Spasić, bivši obaveštajac, gostovao je u jednoj emisiji gde je pričao o nestanku Mateja Periše, a tom prilikom je izneo niz skandaloznih tvrdnji o slučaju koji je potresao ceo region. Naime, on je rekao da "novo svetlo na slučaj baca činjenica što grupa momaka iz Hrvatske nije došla sa devojkama i što se nigde ne spominju njihove lepše polovine".

- Grupa od 6 ili 7 mladića dolazi iz Splita u Zagreb, obratite pažnju, u Zagrebu ostavljaju svoja kola, uzimaju kombi i dolaze u Beograd.

24sedam/Goran Sivački/MUP BiH
 

- Tačno dolaze na rezervisano mesto na Dorćolu tu je Beton hala. Ali primetite šta fali ovde, da li vama nešto fali ovde? Fale devojke. To su nisu drugari, to su ljudi od 27 godina - rekao je on i dodao:

- Nisu jurili devojke. Da li je moguće da njih sedmoro dođe u Beograd i opija se do besvesti. Mene buni da niko ne pominje devojke.

- Da se ne pojavljuje ni neka devojka od tih momaka. To je neka činjenica koja baca potpuno drugo svetlo na ceo slučaj. Da pređeš 2.000 km da bi se napio kao zver. Došli su čak iz Splita, znači oni su puni para, uzeli su skup apartman, plaćali skup viski, znači, činjenica da su došli i da ovde nema devojaka - rekao je Spasić.

 

 

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a nestanak su prijavili njegovi prijatelji s kojima je bio u "Gotiku", a potraga za njim traje već šesti dan.

U potragu su se juče uključili pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjali u Savu i tražili telo.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike