Klub u kom je Periš poslednji put viđen, od tog dana više ne radi: Glupo je da u ovoj situaciji bilo šta funkcioniše

05.01.2022

09:49

0

On je viđen 31. decembra oko 2:30, a njegov nestanak prijavljen je tog dana oko 18 sati

Klub u kom je Periš poslednji put viđen, od tog dana više ne radi: Glupo je da u ovoj situaciji bilo šta funkcioniše
klub Gotik 24sedam - Copyright 24sedam

Jedno od poslednjih mesta gde je viđen 27-godišnji Matej Periš iz Splita je beogradski klub "Magacin", koji se nekad nazivao "Gotik", te je tako poznat u javnosti.

On je viđen 31. decembra oko 2:30, a njegov nestanak prijavljen je tog dana oko 18 sati. 

Navedeni klub u utorak popodne obišla je policija, a menadžerka kluba Zorica Šestović pokazala je unutrašnjost kluba novinarima Slobodne Dalmacije kao i šank gde je sedeo nestali mladić i njegovi prijatelji. 

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lepo proveli svi. Sutradan, kad su čuli za nestanak i oni su bili ovde. Ulazi se samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, može se ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negde da ih je redar upozoravao, to su čiste gluposti. To je valjda rekao jedan od tih momaka. Ja u to ne vjerujem, jer naše obezbeđenje stoji ispred., imamo četiri momka. Bitno je i to uvek gledamo, da niko ne unese neko oružje -  kazala je Zorica Šestović. 

Podsetimo, ministar Aleksandar Vulin naveo je da postoje određena saznanja o nestanku 27-godišnjeg mladića, ali da će konačan ishod prva saznati njegova porodica.

- Ako se potvrdi dobro i loše, prvo će porodica saznati šta god da je, a tek onda javnost. Nije to medijska senzacija - rekao je Vulin za TV Pink i dodao da se neće odustati od potrage.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike