Ogromno interesovanje za priključak: Srbijagas rasprodao sve što je imao

18.06.2021

11:04

0

Autor: Tanjug

Za gasne priključke po povoljnijoj ceni od 780 evra prijavilo se 30.000 domaćinstava

Dušan Bajatović Ivica Veselinov / ATAImages

Generalni direktor „Srbijagasa“, Dušan Bajatović, izjavio je danas da je do sada urađeno nekoliko hiljada priključaka za gas građanima koji su prihvatili ponuđenu cenu od 780 evra, na tri godine plaćanja. Odziv je neveroatan, jer prijavilo se oko 30.000 domaćinstava.

– To se malo oteglo, malo nam sporije ide jer smo angažovani na mnogo stvari. Ali, tokom leta ćemo ubrzati izgradnju tih priključaka za građane – rekao je Bajatović Tanjugu.

JP „Srbijagas“ ponudio je građanima priključak domaćinstva na gas za 780 evra u dinarskoj protivvrednosti na 36 rata, što može da se plaća i uz račune za buduću potrošnju gasa.

– Interesovanje je veliko. Trenutno imamo 25.000 spremnih gasnih setova, a interesovanje je do sada prešlo 30.000 – rekao je on.

Pročitajte još:

Dodao je da je odziv građana neočekivano veliki i brz i da se službe „Srbijagasa“ prilogađavaju na terenu, jer se priključci rade po celinama.

– Molim za razumevanje da mi to još malo ustrojimo. Ostajemo pri tim uslovima priključenja i donete su sve korporativne odluke, država je to takođe omogućila izmenama uredbi i ne vidim razloga da se ne nastavi ubrzana gasifikacija – rekao je Bajatović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti