Jačanje kod-šer saradnje „Er Srbije“ i „Aeroflota“

19.11.2020

10:47 >> 11:29

0

Domaća avio-kompanija je saopštila da je uspostavila više međukompanijskih partnerstava

Jačanje kod-šer saradnje „Er Srbije“ i „Aeroflota“
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

„Er Srbija“ i „Aeroflot“ postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora i srpska avio-kompanija će, zahvaljujući unapređenju partnerstva, od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula.

Prema postignutom sporazumu, ruski nacionalni avio-prevoznik će postaviti sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove „Er Srbije“ između Beograda i Istanbula, dok će srpski avio-prevoznik imati svoj marketing-kod na letovima „Aeroflota“ između Istanbula i Moskve.

„Er Srbija“ je saopštila da je uspostavila više međukompanijskih partnerstava u cilju unapređenja mogućnosti za putnike.

– Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima kada je, usled posledica pandemije koronavirusa, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima – rekao je direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije“ Jirži Marek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike