Sad i Priboj ima Startap centar

18.02.2021

10:04

0

Regionalni inovacioni centar raspisao je Javni poziv za potencijalne korisnike usluga

Sad i Priboj ima Startap centar
Copyright Pixabay

Usluge su besplatna podršku inovativnim idejama i promociji preduzetništva među mladima a s ciljem razvoja inovativnog preduzetništva i podrške mladima u pokretanju sopstvenog biznisa, objavljeno je na sajtu ove opštine.

– Regionalni inovacioni startap centar u Priboju svojim budućim korisnima nudi besplatne infrastrukturne i administrativne usluge, što podrazumeva radni prostor sa svom pratećom infrastrukturom, zatim računar i internet, kao i umrežavanje sa sličnim institucijama u zemlji ili inostranstvu – kazao je koordinator Startap centra, Danilo Prijović.

Prema njegovim rečima, budućim korisnicima u administrativnom delu, biće pružane besplatne konsultativne usluge menadžmenta, konsaltinga, marketinga, knjigovodstva, privrednog prava i zaštite intelektualne svojine.

Pročitajte još:

Startap centar raspolaže sa opremljenim radnim jedinicama, kancelarijskim prostorom, salama za sastanke i najbržim internetom u Priboju. Centar je izgrađen novcem Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj i Opštine Priboj, a plan je da ova institucija postane okosnica razvoja inovacionog preduzetništva, ne samo Priboja već i regiona.

Javni poziv za potencijalne korisnike usluga raspisan je 9. februara, a pravo učešća imaju svi registrovani privredni subjekti, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata, koji imaju inovativne ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija, a sve u funkciji tržišnih potreba.

Javni poziv traje do popunjavanja kapaciteta, a prvi presek zainteresovanih korisnika praviće se za nepun mesec dana, odnosno 1. marta 2021.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike