Čadež: Moramo da se vakcinišemo da bismo nastavili da radimo

29.03.2021

12:21 >> 12:38

0

Uspeh vakcinacije je ključ za očuvanje privrede u Srbiji i regionu, istakao je predsednik PKS

Čadež: Moramo da se vakcinišemo da bismo nastavili da radimo
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež; Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Bez vakcine ljudi neće imati posla, jer neće imati gde da rade, zato moramo da se vakcinišemo da bismo mogli da nastavimo da radimo, izjavio je danas predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež.

On je istakao da je uspeh vakcinacije ključ za očuvanje privrede u Srbiji i regionu, saopštila je PKS.

– Suštinski, vakcina jeste pitanje opstanka poslovanja, jer bez vakcinacije neće biti ni posla. Svi oni zaposleni, oni ujedinjeni koji preko medija i društvenih mreža govore protiv vakcinacije ugrožavaju privrede svojih zemalja – rekao je Čadež, i apelovao na sve privrednike i građane da se vakcinišu.

Dodao je da su privrede regiona povezane mnogo više nego što se misli i da samo zajedno možemo da opstanemo. Proteklog vikenda u Beogradu i u Nišu organizovana je vakcinacija 8.500 privrednika iz regiona.

Pročitajte još

– Saradnja privrednika u regionu imala je veoma pozitivan odjek u javnosti. Jedni bez drugih ne možemo da radimo i zato je važno da se što više privrednika u regionu vakciniše, jer samo zajedno ćemo uspeti da sačuvamo ekonomsku bazu i naše privrede – rekao je Čadež.

On je zahvalio zdravstvenim radnicima i komorama regiona koji su sproveli ovu akciju, i istakao da će PKS nastaviti sa organizacijom vakcinacije za radnike u kompanijama u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug