VIP mobajl od danas posluje pod novim brendom A1 Srbija

07.04.2021

11:55

0

Promena imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera, ističu čelnici kompanije

VIP mobajl od danas posluje pod novim brendom A1 Srbija
Copyright Foto: 24sedam /Katarina Mihajlović

Kompanija VIP mobajl od danas posluje pod novim brendom A1 Srbija, prepoznatljivog internacionalnog operatora u regionu centralne i istočne Evrope, a čelnici kompanije poručuju da promena njenog imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljen i novi logo A1, najavljeno je da će kompanija korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevatne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Promena imena kompanije, kažu, deo je šire strategije A1 Telekom Austrija grupe, lidera digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu centralne i istočne Evrope, da na tržištu Evrope ojača svoje prisustvo poslujući pod jednim brendom.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta, a najavljuje da sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon dodatka svakog meseca do kraja godine.

Korisnicima je od danas na raspolaganju set poklon dodataka koje mogu samostalno da biraju i aktiviraju kroz Moj A1 aplikaciju svakog meseca do kraja 2021. godine.

Pročitajte još

Već od prvog dana portfolio mobilnih telefona bogatiji je za nova dva modela – A1 Alpha i A1 Alpha 20+, koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta.

Najavljeno je da će A1 Srbija napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platform u svim segmentima poslovanja, preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajber bezbednost za poslovne korisnike.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike