Gasovodi, odmaralište, nekretnine…: Na prodaju „Sloga“ i „Lola Ribar“

16.04.2021

07:43

0

Vojvođanska preduzeće sa pozamašnom imovinom na prodaju idu s cenom manjom od milion evra

Gasovodi, odmaralište, nekretnine…: Na prodaju „Sloga“ i „Lola Ribar“
Copyright Profimedia

Dva vojvođanska preduzeća oglašena su danas za prodaju iz stečaja po gotovo istoj ceni – manjoj od 90 miliona evra. AD “Sloga” u stečaju, čija imovina su distributivne gasovodne mreže, odmarilište na Tisi i kompleks objekata u Kanjiži, ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 89,9 miliona dinara, objavljeno je danas.

Gasovodi u naseljima Kanjiža i Adorjan ukupno su dugački 99,6 kilometara a prodaju se zajedno sa gasovnodnim priključcima i mernim setovima u naseljima Zimonjić, Velebit, Adorjan, Totovo selo, Martonoš, Trešnjevac, Horgoš i Kanjiža.

Odmaralište na Tisi čija površina je 186 kvadratnih metara ponuđeno je sa pripadajućom opremom.

Kompleks u Kanjiži čini po šest uknjiženih i neuknjiženih objekata.

“Sloga”, čija je delatnost distribucija gasovitih goriva gasovodom koja je u stečaju od 2015. godine, se prodaje po drugi put, a javno nadmetanje zakazano je za 21. maj.

Na doboš odoše i tekstilci

Po sličnoj ceni, od 89,7 miliona dinara, u Odžacima se prodaje paket imovine stečajnih dužnika ITES “Lola Ribar” i ITES “Rilon Lorison”, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Pročitajte još:

Paket čini 12 objekata proizvodnog kompleksa u Odžacima čija ukupna površina je preko 9.000 kvadratnih metara,  kao i postrojenja, mašine i uređaji, oprema i zalihe.

Javno nadmetanje za prvu prodaju imovinu ove industrije tekstila i sintetike koja je u stečaju od 2010. godine zakazano je za 21. maj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike