Danas je prilika: Na Sajmu zapošljavanja 2.800 poslova

20.05.2021

08:53 >> 08:56

0

Danas se održava virtuelni sajam zapošljavanja sa velikom ponudom poslova iz 700 kompanija

Danas je prilika: Na Sajmu zapošljavanja 2.800 poslova
Copyright Pixabay

Virtuelni sajam zapošljavanja, na kome će 70 kompanija predstaviti 2.800 slobodnih radnih mesta širom Srbije, održava se danas od 10 do 16 časova.

Prijava za učešće na Sajmu je u toku i obavlja se putem sajta www.nsz-sajamzaposljavanja.rs.

Na prvom virtuelnom sajmu zapošljavanja među poslodavcima koji traže radnike predstavljen je i Mercator-S, koji trenutno ima više od 100 otvorenih radnih mesta.

Svi koji su u potrazi za poslom ili zainteresovani za rad na pozicijama prodavca, konsultanta u prodaji (IDEA Organic), mesara, vozača, magacionera, kontrolora izlaza robe, referenta kontrole zaliha ili žele da se zaposle na bilo kom drugom otvorenom radnom mestu u Mercator-S, mogu odmah da posete https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/, i dobiće sve potrebne informacije kako da postanu deo Mercator-S tima.

„Ponosni smo što smo, zahvaljujući rastu naše kompanije i širenja maloprodajne mreže, u situaciji da zaposlimo više od 100 ljudi. Imamo otvorena radna mesta u velikom broju gradova širom Srbije, kao i za rad u Upravi kompanije, u Beogradu. Mercator-S zapošljava 8300 vrednih ljudi iz cele Srbije, najrazličitijh obrazovnih profila i starosnih grupa. Samim tim kod nas je dobrodošao svako ko želi da radi, da ima siguran posao i ko želi da razvija svoje veštine i usavršava znanje”, poručuje Jelena Šribar, direktorka područja ljudskih resursa u kompaniji Mercator-S.

Pročitajte još:

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa “Migracije i razvoj” koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Nacionalna služba za zapošljavanje pozvala je sve zainteresovane kandidate koji traže posao da učestvuju na Virtuelnom sajmu zapošljavanja

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike