Er Srbija „većinska“ na Tesli: U junu 68 odsto putnika više nego u maju

09.07.2021

08:53

0

Srpsko-emiratska aviokompanija u junu ostvarila 54,1 odsto tržišnog udela na beogradskom aerodromu

Er Srbija „većinska“ na Tesli: U junu 68 odsto putnika više nego u maju
Copyright Er Srbija avion aviosaobračćaj

„Er Srbija“ je u junu 2021. godine povećala svoj tržišni udeo na Aerodromu „Nikola Tesla“, prevezavši ukupno 54,1 odsto putnika koji su tokom tog meseca koristili usluge beogradske vazdušne luke.

Pored toga, srpsko-emiratska aviokompanija je u junu prevezla 170.413 putnika, što predstavlja najveći broj putnika od decembra 2019. godine i povećanje od 68 odsto u odnosu na maj ove godine.

„Er Srbija“ je tokom juna saobraćala do 38 destinacija u redovnom saobraćaju. Najpopularnije destinacije tog avioprevoznika prethodnog meseca bile su Tivat, Podgorica, Pariz, Moskva, Cirih i Njujork.

Pročitajte još:

– Rezultat koji smo ostvarili u junu predstavlja posledicu strateškog planiranja, efikasnog prepoznavanja poslovnih prilika i brzog reagovanja na promene na tržištu. Drago nam je što se situacija polako razvija u pozitivnom smeru i što je tražnja za avio-prevozom u konstantnom porastu. Kao regionalni lider, ostajemo posvećeni intenziviranju obima saobraćaja gde god je to moguće, kako bismo nastavili da obezbeđujemo snažnu povezanost između gradova u regionu, Evropi, ali i celom svetu – izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u „Er Srbiji“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike