Gest solidarnost! Pismo saučešća prijateljima iz Transnjefta

09.04.2024

09:40

0

Ovaj gest solidarnosti pokazuje snagu veza između Srbije i Rusije, kao i spremnost Srbije da podrži Rusiju u teškim vremenima

Gest solidarnost! Pismo saučešća prijateljima iz Transnjefta
Copyright AP Photo/Dmitri Lovetsky

Aleksandar Đurđev, izvršni direktor za strateške analize i međunarodnu saradnju i član odbora direktora TRANSNAFTA Srbija, uputio je  pismo podrške Nikolaju Petroviču Tokarevu, predsedniku PAO TRANSNAFTA, izražavajući saučešće povodom terorističkog napada koji je 22. marta pogodio Moskvu.

U pismu, Đurđev je naglasio duboke istorijske veze i bratske odnose između srpskog i ruskog naroda, izražavajući bezrezervnu podršku Srbije u ovim teškim trenucima. 

"Dragi prijatelji, primite moje najiskrenije saučešće. Budite uvereni da će u danima pred nama ceo srpski narod biti ujedinjen u bolu i molitvi za nastradale Ruse," napisao je Đurđev.

Privatna arhiva
 

 

Đurđev je takođe izrazio solidarnost sa ruskom nacijom, podsećajući na zajedničku prošlost i budućnost dve zemlje. "Kada ruski narod tuguje, cela Srbija stane i saoseća," istakao je Đurđev, dodajući da Srbija stoji na raspolaganju da pruži svaku moguću pomoć.

U pismu se moli za brz oporavak i ozdravljenje ranjenih, dok se za nastradale moli da im je večna slava. Ovaj gest solidarnosti pokazuje snagu veza između Srbije i Rusije, kao i spremnost Srbije da podrži Rusiju u teškim vremenima.

"Slava Rusiji!" završava Đurđev, potvrđujući nepokolebljivu podršku Srbije Rusiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike