Publika i žiri glasovima odlučili pobednika Hot Spot eCommerce Awards 2023, za prodaju hrane i pića: MAXI ONLINE omiljena prodavnica kupaca

09.02.2024

16:28

0

Kontinuirani napori u pružanju vrhunskog iskustva savremene kupovine, usmereni kako na individualne potrošače (B2C) tako i na poslovne subjekte (B2B) prepoznaju i kupci koji se sve češće opredeljuju da nabavku obavljaju preko ove online prodavnice

Publika i žiri glasovima odlučili pobednika Hot Spot eCommerce Awards 2023, za prodaju hrane i pića: MAXI ONLINE omiljena prodavnica kupaca
Copyright Promo

Maxi online je po drugi put pobednik Hot Spot eCommerce Awards takmičenja u organizaciji e-Commerce Asocijacije Srbije. Glasovi publike i stručnog žirija jasno su pokazali da je Maxi online prvi izbor kupaca u segmentu prodaje hrane i pića, čime je dodatno učvrstio svoju poziciju na vrhu elektronske trgovine.

 

Među svim kompanijama koje su ostvarile izvanredne rezultate u internet trgovini tokom 2023. godine, publika i žiri su najviše poverenja ukazali Maxi online prodavnici. U kategoriji prodaje hrane i pića, oni su izabrali Maxi online kao svoju omiljenu prodavnicu.

 

Maxi online prodavnica se ističe prilagođenošću potrebama savremenih kupaca, kako u izgledu tako i u ponudi. Nudi širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uz mogućnost izbora adrese i termina dostave koji najviše odgovaraju kupcima. Sa gotovo milion poseta i preko 20.000 realizovanih porudžbina mesečno, Maxi online postavlja nove standarde u digitalnoj maloprodaji.

Promo
 

Kontinuirani napori u pružanju vrhunskog iskustva savremene kupovine, usmereni kako na individualne potrošače (B2C) tako i na poslovne subjekte (B2B) prepoznaju i kupci koji se sve češće opredeljuju da nabavku obavljaju preko ove online prodavnice, koja iz godine u godinu beleži kontinuiran rast. A novootvoreno specijalizovano skladište za e-distribuciju hrane, prvo ovakve vrste u Srbiji, omogućilo je još bržu i efikasniju dostavu namirnica korisnicima. Sa širokim asortimanom i udvostručenim brojem ispunjenih narudžbina tokom 2023. u odnosu na prethodnu godinu, Maxi online nastavlja da potvrđuje svoju poziciju na tržištu maloprodaje.

„Kontinuirano unapređujemo naše procese i platformu kako bismo bolje odgovorili na potrebe naših kupaca. Veoma smo ponosni jer to naši potrošači prepoznaju, i zato je ova nagrada posledica njihovog poverenja i naše predanosti pružanju vrhunskog iskustva kupovine. Ona je ujedno potvrda našeg napora u poboljšanju sajta, proširenju ponude koja danas obuhvata oko 8.000 artikala, kao i obezbeđenju sigurnog internet plaćanja“, izjavila je Milana Majkić, direktorka za online trgovinu, razvijanje produkta i monetizaciju kompanije Delez Srbija.

Hot Spot eCommerce Awards predstavlja godišnji događaj u Srbiji, posvećen izuzetnim dostignućima u digitalnoj trgovini, organizovan od strane e-Commerce Asocijacije Srbije. Okuplja eminentne eksperte iz različitih segmenata digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem ostvarili značajne rezultate. Događaj ne samo da ističe uticaj učesnika na razvoj elektronske trgovine u Srbiji već i njen doprinos opštoj digitalizaciji društva.

Pored toga, Maxi online je u ovoj nedelji postao i dobitnik specijalnog priznanja „Najbolji online supermarket u Srbiji“ na 27. izboru PC Press-a za Top50 najboljih online stvari. Obe ove nagrade odražavaju stratešku posvećenost trgovinskog lanca Delez stalnim inovacijama i visokom kvalitetu usluga, te održavanje liderske pozicije u digitalnoj maloprodaji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike