Vučić: Savršenstvo od tehnologije, to je nešto što nema niko - Ovaj čovek proizvodi čipove za Ilona Maska

01.02.2024

11:29

0

Ovo je danas veliki dan za našu zemlju

Vučić: Savršenstvo od tehnologije, to je nešto što nema niko - Ovaj čovek proizvodi čipove za Ilona Maska
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije "Muehlbauer Group" u Staroj Pazovi.

- Ovo je danas veliki dan za našu zemlju. Ovo je za nas velika stvar koju ja nisam ni razumeo koliko će našoj zemlji da znači. Ono što sam ja video unutra - to je neko savršenstvo od tehnologije, to je nešto što nema niko drugi na svetu. Sad podižu novu fabriku na ovom mestu. Ovaj čovek proizvodi čipove, proizvodi za Ilona Maksa.

- Ovaj čovek je uspeo sam - krenuo od jedne barake pa napravio čitav grad u bavarskoj šumi. Danas smo pogledali ovde - nekada su bile jedna, dve ili tri hale, danas je čitav industrijski grad. Uradili smo mnogo toga u Staroj Pazovi. Ja sam dobio bavarski pasoš - napravili su šalu, ali su hteli da pokažu kako su u stanju da urade ono što nije niko drugi - rekao je Vučić. 

 

- To je sve velika stvar za našu zemlju - rekao je Vučić, i dodao da je Nemačka naš prvi spoljnopolitički partner, a da je vrednost trgovinske razmene devet milijardi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike