Konkurs za praksu po meri za mlade sa invaliditetom otvoren do 25. januara: Mogu se prijaviti osobe do 35 godina starosti

17.01.2024

16:15

0

Plaćena praksa će se realizovati tokom februara i marta

Konkurs za praksu po meri za mlade sa invaliditetom otvoren do 25. januara: Mogu se prijaviti osobe do 35 godina starosti
Invalidska kolica - Copyright Pixabay

Konkurs za praksu po meri za mlade sa invaliditetom otvoren je do 25. januara, a na njega se mogu prijaviti osobe do 35 godina starosti sa teritorije Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Zrenjanina i Šapca.

Plaćena praksa će se realizovati tokom februara i marta, u nekoj od 28 vodećih kompanija u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Jedan kandidat može da se prijavi za dve pozicije, a odabrani kandidati će, pre početka prakse, proći kroz pripremnu onlajn radionicu koju organizuje Forum mladih sa invaliditetom.

Tokom dvomesečne prakse, Forum će podržati praktikante pokrivanjem troškova prevoza i toplog obroka.

Praksa se organizuje u okviru projekta "Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom", koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom zajedno sa partnerima, sa ciljem unapređenja učešća osoba sa invaliditetom na tržištu rada i jačanja njihove ekonomske nezavisnosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike