On je dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": Porodica Miodrag je sve izgubila u Dvoru na Uni, a sada kažu - to je nadoknada

15.10.2023

13:02

0

Autor: J. S. J.

U novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", u prvom od pet javnih izvlačenja, srećni dobitnici dva stana u Beogradu su Aleksa Vasić i Branislav Miodrag.

On je dobitnik stana u igri "Uzmi račun i pobedi": Porodica Miodrag je sve izgubila u Dvoru na Uni, a sada kažu - to je nadoknada
Copyright RTS

Dobitnik dvosobnog stana u Beogradu Branislav Miodrag izjavio je za RTS da je bio šoku kada mu je saopšteno da je njegov račun izvučen u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Njegova porodica i on potvrđuju da je stan nadoknada ono što su izgubili u životu.

U novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", u prvom od pet javnih izvlačenja, srećni dobitnici dva stana u Beogradu su Aleksa Vasić i Branislav Miodrag.

 

U Dvoru na Uni izgubili sve, skućili se u Batrovcima

Porodica Miodrag u Batrovcima se skućila 1995. godini, nakon što je u Dvoru na Uni izgubila sve.

Branislav Miodrag priča za RTS da je bio na poslu kada je dobio telefonski poziv iz Vladine kancelarije da je srećni dobitnik dvosobnog stana.

"Poslao sam više od 600 računa"

"Bio sam u šoku. Par puta su ponovili. Ljudi koji su gledali u tom momentu zvali su brata da čestitaju", navodi Miodrag, dodajući da je poslao 605 računa.

Đuro Miodrag, brat dobitnika kaže da su ga zvali prijatelji da mu čestitaju, a da u tom trenutku nije znao ni na čemu. "Nisam slao račune, ali sam podržavao Branislava da ih šalje", navodi Đuro.

Ni otac dobitnika Branko Miodrag nije gledao izvlačenje. "Sreća je velika", navodi Branko.

Brankica Miodrag, majka dobitnika potvrđuje da je stan koji su dobili nadoknada za sve što su izgubili u životu. "Želim da moja deca imaju porodicu u novom stanu i da bude više članova", istakla je Brankica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike