EPS traži dispečere: Posao „za mlade inženjere“

07.09.2023

13:39

0

Autor: 24sedam

„Elektroprivreda Srbije“ (EPS AD) raspisala je konkurs za posao za mlade elektro inženjere na poziciji dispečera

EPS traži dispečere: Posao „za mlade inženjere“
Ilustracija - Copyright 24sedam/Promo/Milorad Drča

Elektroprivreda Srbije“ je raspisala konkurs za inženjere i, kako je saopšteno, to je prilika da prvi posao dobije šest inženjera ili studenata master studija sa ili bez iskustva. Oni će raditi u Sektoru za dispečersko planiranje i upravlјanje proizvodnjom, saopštio je danas EPS AD.

Za posao inženjera za replaniranje i operativno energetsko upravlјanje - dispečera, potrebno je da kandidat ima završene master akademske studije ili završene osnovne studije i master akademske studije u toku.

Kandidati bi trebalo da budu sa studija elektro struke, smer energetika, i od njih se očekuje znanje engleskog jezika na srednjem nivou.

Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo i ovo je prilika za mlade stručnjake da dođu do prvog posla i da steknu dragoceno iskustvo, navodi se u saopštenju.

V.d. generalnog direktora „EPS“, Dušan Živković, izjavio je da je Konkurs potvrda da EPS ceni mlade i obrazovane kadrove koji žele da daju svoj doprinos profesionalizaciji i modernizaciji kompanije.

- EPS na ovaj način motiviše mlade inženjere da svoju karijeru grade u najvećoj energetskoj kompaniji i da ostanu da žive i rade u Srbiji i zato ih pozivam da se prijave - rekao je Živković.

Prijave na konkurs sa biografijom na EPS obrascu i skeniranim diplomama mogu se poslati na adresu [email protected] do 7. oktobra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike