Pošiljke Ananasa i preko Pošta Srbije

13.06.2023

12:57

0

Najagilniji domaći e-komerc prodavac dogovorio saradnju sa „Poštama Srbije“

Pošiljke Ananasa i preko Pošta Srbije
profimedia-0498170294 - Copyright Profimedia

Vršilac dužnosti direktora „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević i generalni direktor "Ananas ecommerce-a" Marko Carević, potpisali su danas ugovor kojim je otpočela međusobna saradnja.

Nakon potpisivanja Ugovora u sedištu Pošte Srbije, Carević je istakao da je ova kompanija ponosna što je dobila priliku da ostvari ovakvu saradnju i time doprinese još boljem iskustvu kupaca, a istovremeno i jačanju poslovanja, navedeno je u saopštenju.

- Snaga i veličina „Pošta Srbije“ nam je kako motiv, tako i odličan oslonac za dalji razvoj Ananas ekosistema. Od samog pokretanja Ananasa, fokus poslovanja je na vrhunskom servisu, što smo izuzetnim rezultatima i dokazali. Baš zbog toga, strateška saradnja s tržišnim liderom u oblasti kurirskih usluga u Srbiji za nas predstavlja veliko zadovoljstvo, ali i veliki poslovni uspeh - izjavio je Carević.

Đorđević jer rekao da Kurirski servis „Pošta Srbije“ - "Post Ekspres", sa svojom razgranatom i savremenom poštanskom mrežom, već 20 godina korisnicima omogućava najbrži, najkvalitetniji i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju na teritoriji cele Srbije.

- Drago nam je što je jedna velika i pouzdana platforma kao što je „Ananas“ prepoznala upravo te kvalitete Pošte Srbije i što smo današnjim potpisivanjem, kao dve kompanije koje su poznate upravo kao pouzdane, brze i pristupačne, korisnicima „Ananasa“ omogućili još bolje korisničko iskustvo - izjavio je Đorđević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike