Nikad lakše skidanje Google aplikacija na Huawei telefonu

12.06.2023

10:00

1

Autor: 24sedam

Još jedan šampion iz palete Huaweia došao je Srbiju a ovoga puta radi se modelu P60 Pro, telefonu sa najvišim skorom u istoriji Dxomark rangiranja

Nikad lakše skidanje Google aplikacija na Huawei telefonu
Huawei P60 Pro - Copyright Promo: Huawei

Srpska publika nekoliko nedelja nakon predstavljanja evropskom tržištu, 9. maja u Minhenu, ima priliku da kupi mobilne telefone nove serije flegšip modela Huaweia. Među njima je i Huawei P60 Pro, model koji je broj jedan u domenu fotografije, sa najvišim rezultatom u istoriji Dxomark-ovog rangiranja.

Povratak legendarne serije

Huawei P serija je od svoje pojave sinonim za inovacije u domenu fotografije, i to je znalo da ceni više od 15 miliona korisnika u Evropi.

Aktuelni P60 Pro je broj jedan pametni telefon sa najvišim rezultatom u istoriji Dxomark-ovog rangiranja. Uz izvanredan skor od 156 poena, Huawei P60 Pro ističe se vrhunskim performansama i karakteristikama kamere, što ga čini najnaprednijim pametnim telefonom u domenu fotografije koji je trenutno dostupan na tržištu.

Moderan a klasičan: Eye of Light kao estetski standard

Glavna tema dizajna kamere na Huawei P60 Pro je Oko svetlosti (Eye of Light) - glavna kamera u centru modula sočiva napravljena da asocira na tradicionalne, klasične elemente kamere na fotoaparatima.

Super-telefoto širokougaona sočiva raspoređena su po gornjoj i donjoj strani glavne kamere, formirajući klasični niz. Prozirnim slojem na gornjoj strani, stvorena je iluzija tanjeg uređaja, što dodatno omogućava Ultra Lighting glavnoj kameri da bude još upečatljiviji vizuelni detalj.

Displej telefona ima četiri zakrivljene ivice uz ekskluzivno izdržljivo Huawei Kunlun staklo sa IP68 standardom otpornost na prašinu i vodu. Prilagodljiva stopa osvežavanja ekrana sa frekvencijom od 1 do 120 herca daje savršeni balans između besprekornih vizuala i optimizacije baterije.

Koliko displej precizno prikazuje čitav spektar boja, pokazuje i to što je P60 Pro prvi mobilni telefon na svetu koji je dobio TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual sertifikat.

Telefon je težak svega 200 grama, udoban je za nošenje i nudi bolje iskustvo na dodir. A pritom je jedinstven, jer Rococo Pearl obrazac biserne teksture ne daje da budu dva telefona sa istim dizajnom.

AppGallery : Do omiljene aplikacije u dva klika

Ali nisu samo tehničke karakteristike i najnaprednija kamera nešto zbog čega treba razmotriti kupovinu P60 Pro. Korisničko iskustvo je jednako napredno i više nema brige oko, recimo, korišćenja Google aplikacija na Huawei telefonima.

Novi „Huawei“ stiže sa čitavim spektrom funkcionalnih aplikacija treće po veličini prodavnica na globalnom nivou – AppGallery.

Tu korisnici u 18 kategorija mogu pronaći vodeće svetske i lokalne aplikacije, uključujući navigaciju i transport, vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i druge. A ima sve i vrlo se jednostavno dolazi do svih Gооglе aplikacija (Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе, Drорbох), jednako kao i do: YouTuba, Instagrama, TikToka, Facebooka, Whatsappa, Vibera, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max…

Odmah po otvaranju AppGallery, ukazaće vam se izdvojene sve popularne aplikacije.

Promo: Huawei
 

 

Kada pritisnete „install“ prve željene Google aplikacije, uz skidanje te aplikacije skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako i neometano dalje skidanje svih Google aplikacija.

Promo: Huawei
 

 

Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a. Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Promo: Huawei
 

 

Sve aplikacije na AppGallery testirao je i verifikovao Huawei i mogu da se slobodno i bezbedno koriste.

Huawei P60 Pro je dostupan u Srbiji od 22. maja u prodavnicama provajdera MTS, A1 i Yettel, kao i u slobodnoj prodaji. Cena je 149.999 dinara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike