Kako pametno investirati, sutra pokazuju u PKS

29.03.2023

12:03

0

Autor: 24sedam

Privredna komora Srbije – Evropska mreža preduzetništva (EEN), u saradnji sa agencijom Fotina i Razvojnom agencijom Srbije (RAS) organizuju konferenciju „Kako pametno investirati"

Kako pametno investirati, sutra pokazuju u PKS
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kako pametno investirati u Srbiji zainteresovani iz privrede mogu da čuju sutra na istoimenoj konferenciji u Privrednoj komori Srbije, gde će se razgovarati o dostupnim izvorima finansiranja, podsticajima i programima podrške za 2023. godinu, kao i o drugim uslugama koje su dostupne preko Evropske mreže preduzetništva.

Uz to šta nudi od posticaja i pomoći Ministarstvo privrede, a šta razvojne agencija i fondovi Srbije i Vojvodine, Nacionalna služba za zapošljavanje ili Centar za digitalnu transformaciju, prisutni će čuti i o primeri pametnih investicija, ali i tome kako na bolji način upravljati viškom likvidnosti ili šta sve dobar softver može da uradi za biznis.

Konferencija je namenjena vlasnicima, direktorima i menadžerima sektora kompanija, a osim pomenutih i druge korisne teme za ovaj sektor predstaviće predstavnici raznih kompanija, saopšteno je iz PKS.

Kako se navodi na sajtu PKS, teme konferencije su i kako do klijenata u inostranstvu, zašto je ulaganje u investicione fondove pametna investicija, zatim zeleno poslovanje.

Učešće na konferenciji koja počinje u 9:30 je besplatno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike