Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva od 26. do 28. januara na Beogradskom sajmu

08.01.2023

21:45

0

Autor: 24sedam

Sajam će osim izložbenog imati i konferencijski deo, a on će obuhvatiti aktuelne teme iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, dok će posebna pažnja biti posvećena tržištu voća i povrća

Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva od 26. do 28. januara na Beogradskom sajmu
Sajam - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, Agro Belgrade 2023. biće održan od 26. do 28. januara na Beogradskom sajmu, objavljeno je na sajtu ovog sajma.

Očekuje se da će na sajmu učestvovati više od 500 izlagača iz zemlje, regiona i sveta a među glavnim izlagačima biće proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa.

Takođe i poljoprivredna mehanizacija popularnih brendova, sistemi za navodnjavanje, sistemi protivgradne zaštite, rasadnici, semenske i hemijske kuće, kao i kompanije iz drugih segmenata neophodnih za uspešno bavljenje ovim granama poljoprivrede.

Sajam će osim izložbenog imati i konferencijski deo a on će obuhvatiti aktuelne teme iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, dok će posebna pažnja biti posvećena tržištu voća i povrća.

Jedna od glavnih tema ovogodišnjeg konferencijskog dela sajma biće klimatske promene i njihov uticaj na promene u proizvodnji voća i povrća. Zemlja partner Agro Belgrade 2023. biće Holandija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike