Još jedan novi pravac: Od Beograda do Novog Pazara za dva sata

12.10.2020

10:50 >> 08:11

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao selo Doliće kod Sjenice i u razgovoru sa porodicom Šabanredžović naveo da je u planu da se na ovom prostoru gra

Još jedan novi pravac: Od Beograda do Novog Pazara za dva sata
Copyright Larisa Koshkina/Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je juče selo Doliće kod Sjenice, a tom prilikom posetio je porodicu Šabanredžović. U razgovoru sa njima Vučić je istakao da će se na ovom prostoru graditi auto-put, te da će za tri godine stanovnici ovog kraja moći da do Beograda dođu za dva sata.

– Velika je glad za putevima u Srbiji. Raška – Pazar mora da se uradi – rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je početkom juna obišao ovaj kraj kada je najavio koji će se sve veliki infrastrukturni projekti ovde realizovati.

Tada je obišao radove na izgradnji puta Novi Pazar – Tutin i podsetio da je država za prvu fazu dala četiri miliona evra. Naveo je i da su decenijama zapostavljani različiti putni pravci u Srbiji i da je deo toga počeo da se menja.

 

– Ovaj pravac je od presudnog značaja uz put Novi Pazar – Sjenica gde je ostalo 43 kilometara, što će nas koštati 12 miliona evra – naglasio je tada Vučić.

Kako je naveo, radiće se i rehabilitacija puta Raška – Novi Pazar. On je tada istakao da će se od Beograda do Novog Pazara stizati za dva sata i 20 minuta.

– Biće vam blizu i Beograd i Sarajevo. sve će vam biti blizu – rekao je tada predsednik meštanima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: b92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike