"Dunav osiguranje“ na Regionalnom sajmu privrede

29.09.2022

13:51

0

Na štandu Kompanije "Dunav“ posetioci će moći da se informišu o širokoj paleti osiguravajućih usluga

"Dunav osiguranje“ na Regionalnom sajmu privrede
Foto Dunav osiguranje na sajmu privrede - Copyright Promo

Učešćem na 15. Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi, Kompanija "Dunav osiguranje“ postala je deo ovog značajnog biznis događaja, koji je okupio veliki broj domaćih i stranih izlagača iz zemlje i regiona. Uz mogućnost da posetioci vide bogat izlagački program, Sajam je okupio brojne privrednike i preduzetnike, kako bi se promovisale raznovrsne industrijske delatnosti i nova ulaganja u privredu Srema.

Tim povodom, na štandu Kompanije "Dunav“ posetioci će moći da se informišu o širokoj paleti osiguravajućih usluga, kao i o mogućnostima kupovine najčešćih vrsta osiguranja. Kako je istakao Bojan Raičević, član Izvršnog odbora"Dunav osiguranja“, u sklopu predstavljanja na ovogodišnjem Regionalnom sajmu privrede, !"našim klijentima želimo da ukažemo na važnost posedovanja polise osiguranja i brojnih rizika koji su u vezi sa privrednim ambijentom i poslovanjem privrednika, a prilagođavajući svoje usluge tržištu nastojimo da opravdamo poverenje i njihova visoka očekivanja“.

Pored brojnih posetilaca, štand Kompanije posetili su predstavnici lokalne samouprave i predsednik SO Stara Pazova, Đorđe Radinović. Ovom prilikom istaknuta je podrška Kompanije kako građanima Srbije i privrednicima, tako i državnim institucijama i predstavnicima lokalne samouprave naše zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike