Posao u "Er Srbiji": Konkurs za stjuarde i stjuardese do 10. avgusta

26.07.2022

08:57

0

Autor: 24sedam

Zainteresovani kandidati koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika

Posao u "Er Srbiji": Konkurs za stjuarde i stjuardese do 10. avgusta
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nacionalna avio-kompanija „Er Srbija“ raspisala je i drugi konkurs ove godine za kabinsku posadu u avionima. Kandidati se prijavljuju na sajtu "Er Srbije", a oglas traje do 10. avgusta.

Neophodno je da su kandidati koji žele da se pridruže srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji državljani Srbije i da imaju važeći pasoš, kao i da su komunikativni i imaju pozitivan pristup u ispunjavanju svakodnevnih zadataka, navedeno je u saopštenju „Er Srbije“.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće u prilici da se uz pomoć stručnjaka za zapošljavanje kompanije upoznaju sa dinamikom rada, karijernim mogućnostima i internim obukama koje kompanija nudi svojim zaposlenima.

Još se jure pretpandemijske brojke

Direktorka za ljudske resurse u „Er Srbiji“ Milica Netković ocenila je da se ovog leta avio-saobraćaj ubrzano oporavlja i da se broj putnika približava nivou od pre pandemije.

- Da bismo zadržali redovnost saobraćaja i kvalitet usluga na najvišem nivou, ali ujedno i spremno dočekali najavljeno proširenje prekookeanskih, evromediteranskih i regionalnih destinacija, neophodno je da proširimo tim novim članicama i članovima kabinske posade - zaključila je Netkovićeva.

Naglasila je da očekuje veliki odziv i interesovanje kolega sa iskustvom u avio-saobraćaju, u ugostiteljstvu, ali i onih koji su mladi i bez iskustva, a žele da uđu u ovu izuzetno dinamičnu i lepu industriju koja otvara brojne mogućnosti.

- Svima njima spremni smo da pružimo priliku za dalji profesionalni rast u kompaniji koja je prepoznata kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji - poručila je ona.

U okviru procesa selekcije, kandidati će proći kroz posebno osmišljene testove i vežbe da bi se zadovoljili najviši standardi rada koji se neguju u kompaniji.

Neophodni kriterijumi po kojima će se prijavljeni rangirati podrazumevaju visok nivo znanja engleskog jezika, spremnost da pruže pomoć putniku, uz naglašenu motivaciju i želju da postanu deo tima nacionalnog avio-prevoznika.

Posle dvogodišnje pauze, prijem novih članova kabinske posade ove godine biće organizovan po drugi put, a nakon prethodno održanog konkursa i provere u aprilu, svoju karijeru u "Er Srbiji" nastavilo je 28 izabranih kandidata.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike