Da budemo svi na dobitku: Kompanija "Dunav osiguranje" i ove godine učesnik Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu

21.05.2022

11:38

0

Autor: 24sedam

U cilju podizanja svesti o važnosti osiguranja, Kompanija "Dunav" već gotovo čitavu deceniju održava edukativne radionice širom Srbije

Da budemo svi na dobitku: Kompanija "Dunav osiguranje" i ove godine učesnik Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu
Tan2022-5-21_135850693_0 - Copyright Tanjug/ Nenad Mihajlović

Kompanija "Dunav osiguranje" i ove godine je učesnik Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, najznačajnijeg agrobiznis događaja, koji je okupio veliki broj poljoprivrednika iz cele Evrope.

U sklopu otvaranje manifestacija, učesnike su obišli predsednik republike Srbije, Aleksandar Vučić i predsednik Vlade republike Mađarske, Viktor Orban, sa delegacijama dveju zemalja.

Tatjanja Vukić (predsednik NO Dunav Osiguranja) i Ivana Soković (predsednik IO Dunav Osiguranja)/Promo/Dunav osiguranje
 

Tim povodom, predstavnici "Dunav osiguranja", među kojima su bili predsednica Nadzornog odbora, Tatjana Vukić, kao i Ivana Soković, predsednica i Miloš Milanović i Bojan Raičević, članovi Izvršnog odbora Kompanije, istakli su važnost osiguranja poljoprivrede za finansijsku stabilnost proizvođača.

Promo/Dunav osiguranje
 

- Vlada republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede iz godine u godinu povećavaju subvencije za osiguranje poljoprivrede, koje iznose od minimalno 40 do čak 70 odsto u pojedinim okruzima, a pored toga i lokalne samouprave dodatno subvencionišu osiguranje poljoprivrede. Maj mesec se tradicionalno u Kompaniji "Dunav" vodi kao mesec osiguranja poljoprivrede, i tim povodom odobravamo popuste našim osiguranicima, koji iznose minimalno 10 odsto premije osiguranja na sve vrste osiguranja poljoprivrede - istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije.

Tanjug/Nenad Mihajlović
 

U cilju podizanja svesti o važnosti osiguranja, Kompanija "Dunav" već gotovo čitavu deceniju održava edukativne radionice širom Srbije, kojima nastoji da stimuliše proizvođače da osiguraju svoju proizvodnju.

U sklopu učešća, u četvrtak 26.maja u 11 časova, u Kongresnom centru Sajma, "Dunav osiguranje" će održati konferenciju "Izazovi i rešenja u poljoprivredi", gde će zajedno sa predstavnicima struke i Ministarstva poljoprivrede razgovarati o trendovima i rizicima u poljoprivrednoj proizvodnji. Učešće u konferenciji je slobodno za sve zainteresovane, a više detalja može se pronaći i na zvaničnom sajtu Kompanije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike