Ponovo letovi iz Beograda za Kipar i Maltu: Cene - nikad povoljnije

23.03.2022

14:24

0

Kompanija nudi i uslugu "Viz er" putem koje putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao i da otkažu svoj let najkasnije tri sata pre poletanja bez ikakvih troškova

Ponovo letovi iz Beograda za Kipar i Maltu: Cene - nikad povoljnije
Ilustracija - Copyright Pixabay

Tri avionske linije od Beograda za Kipar, Maltu i Norvešku ponovo su uvedene sa aerodroma Nikola Tesla", a karte su dostupne po promotivnoj cenama do 30 evra u jedom smeru, saopštili su iz kompanije "Viz er".

"Viz er" će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki po ceni karte od 24,99 evra, kao i sa Maltom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Malti po ceni od 14,99 evra, dok će se u Norvešku ka Aerodromu Sandefjord u Oslu leteti za 29,99 evra.

Pixabay
 

 

Kompanija nudi i uslugu "Viz er" putem koje putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao i da otkažu svoj let najkasnije tri sata pre poletanja bez ikakvih troškova.

Ukoliko otkažu let putnici dobiju nazad 100 odsto cene karte čiji se iznos prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije.

Iz kompanije kažu da su u cenu promotivne karte u jednom smeru uračunati administrativna taksa, kao i jedna ručna torba.

Cena važi samo za rezervacije preko sajta wižair.com i WIZZ mobilne aplikacije i broj sedišta po ovim cenama je ograničen.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike