Neverovatna cena do Istanbula iz Niša: Er Srbija uvela novu liniju, uskoro još velikih gradova!

04.01.2022

19:38

0

Iz Er Srbije navode i da će narednih dana iz Niša uspostaviti redovne letove ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani

Neverovatna cena do Istanbula iz Niša: Er Srbija uvela novu liniju, uskoro još velikih gradova!
3 Air Serbia - Copyright Promo/Er Srbija

Er Srbija je uspostavila direktne letove na liniji Niš-Istanbul, a avioni srpske nacionalne aviokompanije sa aerodroma "Konstantin Veliki" do grada na Bosforskom moreuzu leteće dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić rekao je da Istanbul za Er Srbiju predstavlja izuzetno važno tržište i da im je veliko zadovoljstvo što će unapređenje ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između Srbije i Turske.

- Posebno nas raduje što smo i jug Srbije povezali sa Istanbulom, jednom od najpopularnijih destinacija iz naše mreže, do koje već letimo iz Beograda - naveo je Rupić, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Putnici Er Srbije karte na toj relaciji mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, dok najniža povratna karta košta 7.434 dinara.

Iz Er Srbije navode i da će narednih dana iz Niša uspostaviti redovne letove ka Beogradu, Frankfurtu (Han), Kelnu i Ljubljani.

Pored toga, tokom letnje sezone obavljaće sezonske letove na linijama Niš-Tivat i Niš-Atina.

Er Srbija će, kako navode u saopštenju, na novim linijama iz Niša saobraćati do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike