Dovedite Rimcu dobrog radnika, dobićete 1.000 evra

29.12.2021

09:14

0

Čuvena firma za proizvodnu hiperautomobila iz Hrvatske ima neobičnu kaciju „sakutinga“

Dovedite Rimcu dobrog radnika, dobićete 1.000 evra
Copyright Profimedia

Hrvatski inovator i preduzetnik Mate Rimac, objavio je na svom Fejsbuk profilu da je njegova kompanija "Rimac Grupa" u potrazi za velikim pojačanjima, a svakog ko preporuči radnika nagradiće sa 1.000 evra bruto.

- Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske kompanije, širimo se i na svim nivoima. Svako ko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo biće nagrađen s 1.000 evra (bruto) - bez obzira na to da li ste zaposleni u „Rimac Grupi“ ili ne - napisao je Rimac.

Njegova kompanija, dodao je, traži stručnjake za nabavku i logistiku koji mogu da preuzmu odgovornost za velike projekte.

- Upravljanje zahtevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vreme preporukama za nekvalifikovane ljude - poručio je Rimac.

Rimac, star 33 godine, smatra se inženjerskim čudom. Reč je o čoveku koji je „preuzeo volan“ u Bugatiju (kupovinom čuvene francuske kopmanije) a prethodno osnovao hrvatsku startap kompaniju „Rimac Automobili“ koja je izbacila na tržište napredne elektirčne hiperautomobile, a u kojoj je danas akcionar „Porše“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike