Dunav osiguranje širi mrežu: Nova poslovnica u Šapcu

10.07.2021

12:00 >> 12:45

0

Autor: Promo

U sklopu rasta prodajne mreže kompanije Dunav osiguranje otvorena još jedna poslovnica životnog osiguranja u Šapcu

Dunav osiguranje širi mrežu: Nova poslovnica u Šapcu
Bojan Raičević_član IO Kompanije Dunav osiguranje, Foto: Dunav osiguranje/Aleksandar Mijatović

Životno osiguranje, kao mera finansijske zaštite, jedna je od najtraženijih osiguravajućih usluga kojima se obezbeđuje sigurnost u rešavanju važnih životnih pitanja, kao što su školovanje dece, obezbeđenje krova nad glavom, odlazak u penziju, ali i za sve situacije koje je nemoguće predvideti: smrt, bolest, nesrećan slučaj, hirurška intervencija.

Brinući o potrebama svojih klijenata, kompanija „Dunav osiguranje“ je otvaranjem nove poslovnice životnog osiguranja u Šapcu nastavila da učvršćuje svoju poslovnu mrežu širom zemlje i da jača lidersku poziciju.

– U prodaji životnih osiguranja u prethodnoj godini, kompanija „Dunav osiguranje“ ostvarila je rezultate iznad planiranih očekivanja, što govori u prilog činjenici da okolnosti u kojima smo se našli usled pandemije virusa kovid-19 nisu negativno uticale na rast životnih osiguranja. Učešće „Dunava“ u ukupnoj premiji tržišta iz godine u godinu se povećava, dok je rast celokupnog tržišta životnih osiguranja potvrda brzog prilagođavanja novonastalim uslovima poslovanja – istakao je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora ove kompanije.

Predstavnici Kompanije “Dunav osiguranje” na otvaranju poslovnice životnog osiguranja u Šapcu, Foto Dunav/ Aleksandar Mijatović

„Dunav“ je jedna od retkih osiguravajućih kuća koja za vreme pandemije nije menjala uslove koji se odnose na procenu rizika prilikom ugovaranja osiguranja života.

– Na taj način opravdali smo poverenje i spremnost da svoje osiguranike zaštitimo i u najtežim vremenima, što i jeste smisao i svrha životnog osiguranja – istakao je Raičević.

Otvaranje nove poslovnice životnog osiguranja u Šapcu rezultat je daljih širenja kapaciteta kompanije, kao i poslovnih projekcija i planova kojima „Dunav“ nastavlja da potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu, ali i prilika za angažovanje novih ljudi i za povećanje prodajnog tima ove osiguravajuće kuće, istaknuto je iz „Dunava“.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi