Strateško planiranje: Kanađani prepoznali dobro poslovanje Er Srbije

18.07.2021

10:14

0

Sve veći broja putnika kompanije iz Srbije nije promakao kanadskom sajtu specijalizovanom za aviosaobraćaj

Strateško planiranje: Kanađani prepoznali dobro poslovanje Er Srbije
Copyright Ponuda kao da nema korone: Avion Er Srbije, Foto, Air Serbia

 

Srpsko-emiratska aviokompanija „Er Srbija“ posluje sve bolje i podaci o broju putnika pokazuju povećanje u odnosu na period pre pandemije, navodi se na kanadskom sajtu „Simpl flajing“, koji prati najvažnija dešavanja u svetskoj komercijalnoj avijaciji.

U izveštaju o „Er Srbiji“ se kaže da je srpski avioprevoznik zbog povećanja broja putnika iznajmio avion „boing 737-700“ od kompanije „Smartvings“, kao i da je tokom juna ove godine kompanija prevezla 170.413 putnika, što je najveći evidentirani broj putnika još od decembra 2019. godine.

Ovaj podatak je utoliko impresivniji jer je broj putnika u junu ove godine bio čak za 68 odsto veći nego tokom prethodnog meseca maja, naglašava kanadski sajt, čija se glavna centrala nalazi u Londonu.

„Er Srbija“ trenutno prevozi više od polovine ukupnog broja putnika koji kreću na putovanja sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu na neku od 38 međunarodnih destinacija.

Pročitajte još:

Najviše putnika leti u Tivat, Podgoricu, Pariz, Moskvu, Cirih i Njujork.

Rukovodstvo Er Srbije ukazuje da su impresivni poslovni rezultati ostvareni u junu rezultat strateškog planiranja, prepoznavanja poslovnih mogućnosti i brzih adaptacija na tržišne promene, prenosi sajt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike