Do Amsterdama još češće: Holandski KLM povećava broj letova za Beograd

23.03.2023

21:50

0

Holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će u svom letnjem redu letenja, koji počinje od 26. marta, imati 12 nedeljnih letova na liniji Beograd-Amsterdam

Do Amsterdama još češće: Holandski KLM povećava broj letova za Beograd
Ilustracija - Copyright Profimedia

Holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će u svom letnjem redu letenja, koji počinje od 26. marta, imati 12 nedeljnih letova na liniji Beograd-Amsterdam, što je za četiri više nego u zimskom periodu.

 Ta avio-linija, uvedena 2021. godine, pokazala se kao izuzetno uspešna, istakao je KLM i precizirao da će putnicima iz Srbije pet dana na raspolaganju biti jutarnji let u 5:50, dok će let u 12:50 biti svakodnevan.

Holandska avio-kompanija će, u svom letnjem redu letenja, leteti do 165 destinacija, pokrivajući 96 evropskih i 69 interkontinentalnih odredišta.

KLM će, takođe, udvostručiti broj letova ka Aziji u odnosu na 2022. godinu i proširiti kapacitete svoje nove Premium Comfort klase na interkontinentalnim linijama, navodi se u saopštenju.

Profimedia
 

 

Usled popuštanja putnih restrikcija izazvanih pandemijom koronavirusa, KLM udvostručuje broj letova ka Aziji u odnosu na 2022. godinu i počev od 26. marta leteće do 16 destinacija na ovom kontinentu.

Putnici mogu računati na dnevne letovi za Peking i Šangaj, tri nedeljna leta za Hong Kong i dva za Tajpej.

Što se tiče japanskih gradova, KLM ima dva leta nedeljno za Osaku i Tokio, a takođe nastavlja i avio-linije ka indonežanskim gradovima Denpasar i Džakarta, kao i ka Manili na Filipinima.

Sa druge strane, dnevni letovi povezuju Amsterdam sa Delhijem i Mumbajem u Indiji, a pet nedeljnih sa gradom Bangalor.

Od bliskoistočnih destinacija, KLM će imati svakodnevne letove za Dubai, Tel Aviv i Kuvajt.

KLM pruža usluge do 18 severnoameričkih destinacija uključujući Njujork, Atlantu, Ostin, Vašington, Las Vegas, San Francisko i Los Anđeles.

Ovog leta KLM povećava broj letova za Toronto i nastavlja sa letovima za kanadske gradove Edmonton, Montreal i Vankuver.

Avio-kompanija povećava frekvencije i do karipskih destinacija, pa će Aruba i Boner imati dnevne letove iz Amsterdama, dok će u jeku sezone Kurasao biti pokriven sa 10 nedeljnih letova. U letnjem redu letenja nalaze se i Paramaribo, Port od Spejn i Sent Marten.

U letnjem redu letenja KLM-a nalazi se i 10 latinoameričkih destinacija, kao što su Sao Paolo, Buenos Ajres, Panama Siti i San Hoze, kao i 10 afričkih destinacija, među kojima su i Zanzibar, Dar es Salam, Najrobi, Kejptaun i Johanesburg.

Što se tiče evropskih destinacija, KLM uvodi dnevni let do Rena, regionalne prestonice Bretanje, i nastavlja sa letom za Nant, uvedenim prošle zime, podižući kapacitet rute na tri dnevna leta, dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike