Plaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK

24.10.2022

15:38

0

Moj kiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije

Plaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK
moj kiosk - Copyright Printscreen/Youtube/Nova Generacija

Kompanija Moj kiosk od sada nudi novu uslugu plaćanja računa na svojim objekatima koju je kreirala zajedno sa kompanijom LED PAY. 

Uslugu plaćanja računa od sada je moguće izvršiti na objektima MOJ KIOSK širom zemlje. Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu. Korisnici na ovaj način mogu plaćati račune za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon, usluge kablovskih operatera – odnosno, svaki račun koji na sebi ima QR kod. 

PR/Led Play
 

- Velika nam je čast da kao partner Moj Kiosk grupe budemo deo projekta koji će građanima širom Srbije omogućiti da na jednostavan način plate račune na mnogobrojnim Moj Kiosk objektima. Kao kompanija koja je licencirana od strane Narodne banke Srbije za pružanje platnih usluga, LED PAY, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo na tržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom. Verujemo da smo zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život svih naših sugrađana”, izjavila je Snežana Stjepanović, generalna direktorka kompanije LED PAY. 

- Nova usluga plaćanja računa rezultat je strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača. Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom LED PAY uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućimo da brzo i jednostavno plate račune na objektima Moj kiosk i na taj način značajno uštede dragoceno vreme - izjavila je Olivera Papić, Direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj kiosk grupe.

Moj kiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike