Savet za one koji kreću kolima na godišnji: Samo ove dve stvari garantuju putovanje bez trzavica

05.08.2022

13:36

0

Autor: R.M.

Polisa "Pomoć na putu" kompanije "Dunav osiguranje" služi da reši puno problema koji vas mogu snaći na putu

Savet za one koji kreću kolima na godišnji: Samo ove dve stvari garantuju putovanje bez trzavica
Untitled22 - Copyright Promo/Dunav osiguranje

Sezona je godišnjih odmora, a mnogi građani se opredeljuju da na put krenu sopstvenim automobilom.

Međutim, na putu se mogu dogoditi razni problemi poput kvarova ili nestanka goriva.

Zato kompanija "Dunav osiguranje" ima polisu sa kojom se može rešiti veliki broj problema koji vaše vozilo može da snađe na putu.

- Polisa "Pomoć na putu" kompanije "Dunav osiguranje" predstavlja jedan od traženijih proizvoda na našem tržištu, pogotovo za vreme letnjih meseci kada se veliki broj naših građana odlučuje da svoje putovanje obavi sopstvenim motornim vozilom. To putovanje je često najudobnije rešenje, međutim, neretko izaziva niz problema kada naše motorno vozilo ostane u kvaru - kaže Milo Marković, član IO kompanije "Dunav osiguranje".

Upravo polisa "Pomoć na putu" služi da reši ovakve probleme i nudi više pokrića. 

- To su pokrića troškova i same organizacije popravke vozila, zatim vuče vozila, organizacije prenoćišta i organizacije transporta za vozače i putnike. Čak tu postoje neka, uslovno rečeno, "egzotična" pokrića kao što je dostava duplikata ključeva, dostava goriva ako vozilo ostane bez goriva, kao i pokriće troškova angažovanja zamenskog vozila do 48 sati, odnosno dok je vozilo u kvaru - rekao je on.

 

"Dunav osiguranje" nedavno je ponudilo i posebnu pogodnost za buduće vlasnike polisa, tako što je omogućila da se one pribave onlajn sa računara ili mobilnog telefona unošenjem svega nekoliko podataka kao što su starost vozila i izborom paketa koji korisnik želi.

- I sve to uz popust od 10 odsto na takav način plaćanja - dodao je Marković.

Paket pomoći na putu "Start" važi na teritoriji Srbije, dok "Benefit" i "Premijum" važe na teritoriji Evrope. Izborom jednog od njih moguće je obezbediti putnu asistenciju za sve nepredviđene situacije koje uključuju pregled, popravku, vuču vozila, prenoćište za putnike i brojne druge pogodnosti.

Marković preporučuje da se nabavi i polisa putnog zdravstvenog osiguranja.

- Ova polisa nudi pokriće troškova zdravstvene zaštite u slučaju bolesti ili povrede na putovanju, pa čak i ako vas zadesi neki od pandemijskih rizika: kovid 19, zatim viruse Konga, ebole, zika groznice,  gripa i sve češće spominjanih majmunskih boginja - rekao je Marković i dodao da se ova polisa može pribaviti onlajn.

- Tom prilikom svi ostvaruju popust od 15 odsto na takav način kupovine i plaćanja - dodao je Marković.

Sve dalje informacije mogu se dobiti pozivanjem na broj kontakt centra 0800 386 286, gde će vam osoblje kompanije dati preciznija i detaljnija obaveštenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike