Prijavite se za unapređenje konkurentnosti u agraru

04.12.2023

12:14

0

Preduzetnici, privredna društva i zemljoradničke zadruge mogu od danas do 2. februara da se prijave za dobijanje bespovratnih sredstava

Prijavite se za unapređenje konkurentnosti u agraru
Ilustracija - Copyright Profimedia RINA

Bespovratna novac za investicije u unapređenje konkurentnosti u poljoprivredi, na raspolaganju su preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koji prođu na konkurusu Ministarstva poljoprvrede koji je raspisan danas a traje do 2. februara.

Poziv za prijave za grantove objavila je danas Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede a novac je namenjen za unapređenje konkurentnosti i veza unutar tržišnog lanca u oblasti prijema, manipulacije, utvrđivanje kvaliteta, dorade, skladištenja, prerade i plasmana ostalih useva.

Namenjen je i za oblasti prerade i plasmana mleka i mlečnih proizvoda, mesa i proizvoda od mesa, vina, prerade, pakovanja i plasmana pčelinjih proizvoda, te plasmana proizvoda starih i umetničkih zanata, otkupa, prerade, pripreme za dalju prodaju i plasman voća i povrća.

Tekst javnog poziva kao i bliža tehnička uputstva o načinu registracije korisničkog naloga, prijavi na sistem, načinu popunjavanja, podnošenja elektronskog obrasca prijave mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike