Verovali ili ne: Ovo je rekorder u branju malina, za dan 165 kilograma!

06.07.2022

13:03

0

Autor: 24sedam

Vredni Užičanin je otac troje dece

Verovali ili ne: Ovo je rekorder u branju malina, za dan 165 kilograma!
RINA

Perica Vujović iz Užica (42) vredan je divljenja! On je za samo jedan dan nabrao čak 165 kilograma malina i tako postavio svojevrsni rekord!

Naime, na Instagram profilu "Oglasna tabla" osvanuo je tekst o, kako se navodi super vrednom Perici Vujoviću iz Užicaa koji je napravio svojevrsni podvig u branju malina.

- On je na jednom malinjaku u selu Zaglavak sam nabrao za dan 165 kilograma malina i tako mu je dnevnica iznosila 16.500 dinara, odnosno 100 dinara po kilogramu, što je naizgled zaista dosta. Na pomisao da je za dan morao da nabere skoro 100 gajbica na plus 36 stepeni, dnevnica i nije toliko velika - napisano je na Instagramu.

U objavljenom tekstu dalje se navodi da prema rečima Dejana Joksića, vlasnika najveće hladnjače u Zaglavku i malinjaka gde Perica bere već duži niz godina, "to nije ništa čudno za njega".

- Do sada je je brao oko 130 kilograma za dan, ali juče kada smo izmerili na vagi je pokazivalo tačno 165,1 kilogram, što je apsolutni rekord kod nas od kada beremo maline. Od njega očekujemo i da više nabere, s obzirom koliko brzo bere a maline tek treba da dostignu vrhunac zrelosti - istaknuto je na profilu.

Na kraju stoji zahvalnost: "Vrednom Perici, inače ocu troje dece, bravo i svaka čast!"

Ovaj post izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama:

"Bravo, svaka čast!"

"Takvog berača treba pošteno nagraditi!"

"Ruke mu se pozlatile!"

"Zaslužio je i više."

BONUS VIDEO:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi