Radijatori topli tokom cele noći: "Beogradske elektrane" prelaze u dvadesetčetvoročasovni režim rada

12.12.2021

20:11

0

Ovakav režim rada proizvodnih i distributivnih postrojenja važiće sve dok vremenski uslovi definisani Pravilima o radu distributivnog sistema to budu zahtevali

Radijatori topli tokom cele noći: "Beogradske elektrane" prelaze u dvadesetčetvoročasovni režim rada
Ilustracija - Copyright Profimedia

Svi toplotni izvori "Beogradskih elektrana" će od večeras proizvoditi i isporučivati toplotnu energiju potrošačima u dvadesetčetvoročasovnom režimu rada.

Ovo je prvi put od početka grejne sezone da su se stvorili uslovi da "Beogradske elektrane" bez prekida greju i tokom noći, a u skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu i Pravilima o radu distributivnog sistema. 

Ovakav režim rada proizvodnih i distributivnih postrojenja važiće sve dok vremenski uslovi definisani Pravilima o radu distributivnog sistema to budu zahtevali.

Celokupan sistem daljinskog grejanja Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske elektrane" u potpunosti je spreman za nepovoljne nastupajuće vremenske prilike, a sve terenske i ekipe za hitne intervencije u stalnoj su pripravnosti i spremne su da u najkraćem mogućem roku reaguju kako bi eventualni, nepredviđeni nedostaci i poremećaji bili otklonjeni u maksimalno kratkom vremenskom periodu, saopštavaju iz "Elektrana".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike