"Iza njega je ostalo dvoje male dece": Brat blizanac Miljana (38), koji je stradao u eksploziji, skrhan od bola

24.11.2021

19:46

0

Stradali muškarac je inače rođak vlasnika fabrike "EdePro" u Bubanj potoku, a radio je kao šef sektora za raketno gorivo

"Iza njega je ostalo dvoje male dece": Brat blizanac Miljana (38), koji je stradao u eksploziji, skrhan od bola
MIljan Jojić, Facebook - Copyright Facebook

Moj brat je bio vredan, dobar, pošten. Iza njega je ostalo dvoje maloletne dece. Ovo je tragedija za celu porodicu.

Ovako priča, skrhan od bola Jovan Jojić, brat blizanac Miljana (38), koji je nastradao u eksploziji u fabrici "EdePro". Za "Blic" kaže kako je njegov brat Miljan bio pošten i vredan čovek.

Dodaje i da je završio Ekonomski fakultet u Beogradu.

- Moj brat je imao 38 godina. Iza njega je ostala njegova supruga Mirjana i dvoje maloletne dece - sin od tri godine i ćerkica od samo godinu dana - slomljen je od tuge za bratom.

Kako kaže, o Miljanovom poslu ne može ništa da nam kaže. - Kuku meni bez njega. Ovo je tragedija za celu porodicu - kratko je rekao.

Rođak vlasnika fabrike

Miljan (38), koji je inače rođak vlasnika fabrike "EdePro" u Bubanj Potoku, a radio je kao šef sektora za raketno gorivo, i to 15 godina, saznaje "Blic".

Do eksplozije je došlo juče oko 14 časova. Život su izgubile dve osobe, pored Miljana, stradao je i Miloš Savković (21), a obojica su, kako se saznaje, ostala mrtva na mestu.

Prema poslednjim informacijama, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi 16 radnika ove fabrike, od čega su četiri osobe u teškom stanju i lekari se bore za njihove živote. Četiri osobe puštene su na kućno lečenje, a četiri su prebačene na Vojno-medicinsku akademiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike