Kome da se javite ako vam je kuća oštećena u eksploziji: Grocka obezbeđuje jednokratnu pomoć

24.11.2021

18:23

0

Sve porodice čiji su članovi stradali ili su povređeni kao i porodice čije kuće imaju materijalna oštećenja mogu da računaju na pomoć i solidarnost

Kome da se javite ako vam je kuća oštećena u eksploziji: Grocka obezbeđuje jednokratnu pomoć
Leštane, eksplozija 24sedam Nenad Vujanović 8 - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Opština Grocka formirala je Komisiju za procenu štete koja je danas bila na terenu kako bi popisali sve nastala oštećenja prilikom eksplozije.

Konstatovano je da nijedan stambeni objekat nije oštećen toliko da u njemu ljudi ne mogu da žive. Na najugroženijoj kući, na čijem krovu se nalazi krater od jednog metra, već danas počinje sanacija.

Gradska opština Grocka obezbediće jednokratnu novčanu pomoć porodicama preminulih, a obilazi redovno porodice povređenih radnika. Sve porodice čiji su članovi stradali ili su povređeni kao i porodice čije kuće imaju materijalna oštećenja mogu da računaju na pomoć i solidarnost svoje opštine Grocka i Beograda.

Štab poziva građane čije ja imovina oštećena u jučerašnjem akcidentu  da štetu mogu prijaviti na broj 011 85 01 312, lokal 257 svaki radni dan u periodu od 07:30 do 15:30, ili na lokal 149 do 20:00 časova radnim danima, subotom i nedeljom, kako bi Komisija za procenu mogla što pre da izađe na teren i evidantira sva oštećenja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike