Produžen rad punkta za vakcinaciju u TC "Ušće", do kraja godine otvaraju se još četiri nova

09.11.2021

10:42

0

U prestonici trenutno radi i vakcinalni punkt u tržnom centru “Galerija” u okviru Beograda na vodi, te da se u oba građani mogu imunizovati svakog dana od 12 do 20 sati

Produžen rad punkta za vakcinaciju u TC "Ušće", do kraja godine otvaraju se još četiri nova
24sedam/Goran Sivački

Rad punkta za vakcinaciju u beogradskom tržnom centru “Ušće” produžen je do 25. novembra, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je za Tanjug navela da su na tom punktu građanima na raspolaganju Sinofram i Fajzer vakcine i da mogu da ih prime svakog dana od 12 do 20 sati.

Osim punkta u tržnom centru “Ušće”, podsetila je da u Beogradu trenutno radi i vakcinalni punkt u tržnom centru “Galerija” u okviru Beograda na vodi, te da se u oba građani mogu vakcinisati svakog dana od 12 do 20 sati.

Takođe, dodala je da se mogu vakcinisati i na 25 punktova po svim domovima zdravlja na teritoriji prestonice, kao i u hali 7 Beogradskog sajma u kojoj vakcinalni punkt radi svaki dan od 8 do 16 sati.

Još četiri punkta

U Beogradu će do kraja godine biti otvorena još četiri punkta za vakcinaciju, najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je za Tanjug rekla da će od 15. novembra biti moguće vakcinisati se u tržnom centru u Rajićevoj.

Kako je dodala, plan je da na svakih sedam dana budu otvarana još tri punkta - u tržnom centru "Stadion", Beošoping centru i u robnoj kući "Ikea".

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti