Za dlaku izbegnuta tragedija u Beogradu: Drvo palo nasred ulice! (FOTO)

07.10.2021

11:45

0

Srećom, nije bilo povređenih

Za dlaku izbegnuta tragedija u Beogradu: Drvo palo nasred ulice! (FOTO)
viber_image_2021-10-07_12-24-11-157 - Copyright 24sedam

Košava već danima duva u prestonici i zadaje velike probleme Beograđanima, a danas je u prepodnevnim časovima pukom srećom izbegnuta veća tragedija.

Naime, od siline vetra pukla je jedna velika grana i pala nasred Hadži-Prodanove ulice, ispred Četrnaeste beogradske gimnazije.

24sedam
 

Srećom, nije bilo povređenih, jer u trenutku kada je košava iščupala granu niko od učenika obližnje škole i žitelja ovog dela grada nije prelazio ulicu.

24sedam
 

Deo grane pao je i na dva obližnja automobila, ali nije pričinjena materijalna šteta.

Kome se obratiti za naknadu štete?

Pri jakim naletima vetra često dolazi do lomljenja drveća i grana, koji i te kako mogu da povrede građane ili pričine materijalnu štetu na njihovim vozilima.

Ukoliko dođe do ozbiljnih stradanja i povreda, ili je vozilo oštećeno na javnoj površini, nadoknadu je moguće dobiti od JKP “Zelenilo Beograd”.

- Ako je stablo ili grana palo sa javne zelene površine, usled jakih udara vetra, snegoloma i sličnih vremenskih nepogoda, i tom prilikom je došlo do materijalne štete ili telesnih povreda, neophodno je da građani pozovu naše preduzeće, gde će dobiti precizna uputstva za dalje korake - naveli su svojevremeno za 24sedam iz ovog komunalnog preduzeća.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike