"Samo se sklupčao, pa je pao na zemlju": Potresni detalji tragedije mladog fudbalera na Adi Ciganliji

19.09.2021

13:52 >> 14:58

0

Autor: 24sedam

Tinejdžer je preminuo tokom fudbalske utakmice

"Samo se sklupčao, pa je pao na zemlju": Potresni detalji tragedije mladog fudbalera na Adi Ciganliji
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Mladi fudbaler FK “Rad Barajevo” D.J. (16) preminuo je danas oko 13 časova i 45 minuta tokom utakmice sa FK “011 Beograd” na Adi Ciganliji.

Organizator utakmice Igor Dejanović u šoku je povodom smrti mladog fudbalera.

– Upravo smo svi dali izjavu policiji. Stigli su i njegovi roditelji, ne znam šta bih mogao da vam kažem, jer svi smo u šoku od onoga što nas je zadesilo – počeo je razgovor za 24sedam Igor Dejanović.

– Meč je prošao u najboljem redu, praktično bez ijednog kontakta tokom 90 minuta. Njemu je pozlilo na minut pre kraja, pokazao je čučnjem, sklupčao se čim je osetio da mu nije dobro. Video je to i trener koji ga je pozvao da napusti teren, ali tada je već pao na zemlju. Potrčali su svi sa klupe, bio je tu dežurni doktor, koji mu je izvadio jezik. Stigla je i Hitna pomoć, koja mu je dala deset doza adrenalina kako bi ga reanimirala, vratila u život, ali ništa nije vredelo. Obdukcija će pokazati šta je razlog ove tragedije. Dečak je bio aktivni sportista, poslednjih 6-7 godina bavio se fudbalom, a pre desetak dana obavio je i lekarski pregled na kojem ništa sumnjivo nije uočeno. Baš smo razgovarali i sa doktorom koji je obavio taj sportski lekarski pregled, čovek je u šoku – pojašnjava Dejanović.

Utakmica je odigrana u okviru “Fer plej lige” za kadete, a deca oba tima su u šoku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike