"Ne znamo zašto je otišla od kuće": Ana je poslednji put viđena u Vrčinu, u roze spavaćici i sivom mantilu, a porodila se pre 20 dana

05.03.2021

11:40 >> 11:46

0

Porodica apeluje na sve građane da ukoliko je vide odmah prijave policiji

"Ne znamo zašto je otišla od kuće": Ana je poslednji put viđena u Vrčinu, u roze spavaćici i sivom mantilu, a porodila se pre 20 dana
Copyright Foto: Nestalisrbija

“Ne znamo zašto je otišla, ništa čudno se nije desilo”, rekla je majka Ane Bogdan (32) iz Bora, koja je 4. marta oko 10 sati nestala iz Vrčina.

Ana je juče izašla iz svoje kuće u bademantilu i nestala bez traga, a njeni najbliži su u šoku i kažu da ne znaju zašto je tako otišla i gde.

– Ništa se nije dogodilo što bi izazvalo da tek tako ode od kuće bez telefona i dokumenata. Ne znamo zašto je otišla – rekla je za dnevni list “Blic” majka nestale Ane, Sanja Bogdan.

Dodaje da se ona ni sa kim nije svađala, niti da je ikada govorila o odlasku, kao i da sumnja da je krenula ili ka Beogradu ili ka Boru, odakle je rodom.

Pročitajte još

Ana se pre dvadeset dana porodila, a ima i starije dete od dve i po godine.

– Ona se bavila svojom decom i nije pokazivala nikakve znake da bi negde mogla da ode – dodaje Sanja.

Porodica apeluje na sve građane da ukoliko vide Anu odmah prijave policiji.

Podsetimo, Ana je nestala juče u Vrčinu, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Visoka je 185 centimetara, ima crnu kosu i crne oči, a na sebi je u trenutku nestanka nosila sivi bade mantil, roze porodiljsku spavaćicu, crne helanke i crne patike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike