Radovi prave karambol u javnom prevozu: Evo koje linije će voziti izmenjenim trasama

15.06.2024

11:25

0

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta

Radovi prave karambol u javnom prevozu: Evo koje linije će voziti izmenjenim trasama
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji autobuske okretnice "Zemun polje" u Ulici Franje Krča doći će do potpunog zatvaranja okretnice od 17. do 30. juna, navode iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog navedenih radova, vozila sa linija javnog prevoza promenu smera kretanja vršiće sistemom ulica.

Vozila na liniji 708 će saobraćati ulicama: Jurija Rakitina, Tomice Popovića, Bertranda Rasela, Dušana Mađarčića Korčagina, Braće Krnješevac, Jurija Rakitina i dalje redovno.

Vozila na linijama 704, 704N, 707 i 709 će saobraćati ulicama: Jurija Rakitina, Braće Krnješevac, Dušana Mađarčića Korčagina, Bertranda Rasela, Tomice Popovića, Jurija Rakitina i dalje redovno.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, s tim što će vozila sa linije 708 kao polazno/dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča” u Ulici Dušana Mađarčića Korčagina (broj stajališta je 1888), a vozila sa linija br. 704, 704N, 707 i 709 će kao polazno/dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča” u Ulici Bertranda Rasela (broj stajališta je 2195).

Zatvara se Letićeva ulica

Tokom radova na rehabilitaciji mosta preko Topčiderske reke, od 15. juna 2024. do 7. februara 2025. doći će do potpunog zatvaranja Letićeve ulice, u visini mosta iznad Topčiderske reke, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.


Kako se navodi, zbog toga će vozila sa linije 501 od Petlovog brda saobraćati redovnom trasom do Ulice oslobođenja i dalje ulicama: Letićevom, levo ispred mosta na kome se izvode radovi, Usek Kijevo do objekta sa kućnim brojem 28, gde će vozila vršiti promenu smera kretanja u raskrsnici (oko 60 metara ispred železničkog nadvožnjaka) i nosiće oznaku 501L (Petlovo brdo – Usek Kijevo).

Uspostavljaju se privremena stajališta:

– „Letićeva 1” – smer ka privremenom terminusu „Usek Kijevo”: u Ulici usek Kijevo, oko 50 metara posle zone raskrsnice sa Letićevom ulicom;
– polazno/dolazno stajalište „Usek Kijevo”: u Ulici usek Kijevo, neposredno ispred objekta sa kućnim brojem 28;
– „Letićeva 1” – smer ka terminusu „Petlovo brdo”: u Ulici usek Kijevo, neposredno ispred kolskog ulaza u objekat preduzeća „Alemisol”, oko 30 metara ispred zone raskrsnice sa Letićevom ulicom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike