Kuda za vikend u Beogradu: Evo koji događaji će obeležiti predstojeće dane u prestonici

14.06.2024

18:50

0

Autor: 24sedam

Koncerti, festivali, izložbe...

Kuda za vikend u Beogradu: Evo koji događaji će obeležiti predstojeće dane u prestonici
Beograd - Copyright Profimedia

Vikend pred nama biće pun zanimljivih događaja, a portal 24sedam za vas je izabrao neke u kojima ćete sigurno uživati.

Beogradski dani porodice - od početka Knez Mihailove, preko Trga Republike, bočnih ulica, gornjeg i donjeg Kalemegdana, održava se niz manifestacija za Beograđane, ali i goste glavnog grada u okviru manifestacije "Beogradski dani porodice". Kompletan program možete videti na ovom linku.

Beogradski karneval brodova - tradicionalna gradska manifestacija porodičnog karaktera održava se u subotu u 17 časova na reci Savi, kod Sava promenade.

Razgledanje Beograda autobusom - nova sezona razgledanja iz otvorenog turističkog autobusa počela je 23. marta, a tura od 70 minuta "Beograd vaš domaćin" polazi subotom i nedeljom u 11 i 13 časova sa Trga Nikole Pašića. 

"Ulični psi" - Festival pasa svih rasa održava se na Kalemegdanu od 14. do 16. juna.

Dvorski kompleks - u pratnji vodiča uživajte u Kraljevskom Dvoru, Belom Dvoru, Kraljevskoj kapeli Svetog Andreja Prvozvanog i Kraljevskom parku. Prevoz za sve zainteresovane organizovan je u 09.30 (na srpskom jeziku) i u 12.30 (na engleskom jeziku) na stajalištu za turističke autobuse ispred Skupštine Grada Beograda.

 Informacije i rezervacije možete izvršiti pozivom na broj telefona 011 2635622 ili slanjem mejla na adresu [email protected].

Gastro fest na Dorćol placu - prilika da posetiocima, kuvarima i restoranima mali proizvođaci predstave svoje mesne i mlečne proizvode, sokove, džemove, ukusne slatkiše, najlepša vina, lekovito bilje, handmade posuđe i jos mnogo toga.

Stručna vođenja u Muzeju Jugoslavije - u okviru dodatnog programa uz plaćenu ulaznicu, posetioci u subotu mogu dobiti besplatno stručno vođenje kroz kompleks - od 11 časova na engleskom, a od 12 na srpskom jeziku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike