Izmene zbog radova na putu: Na petlji kod Aerodroma saobraćaj će se odvijati preticajnim trakama

15.05.2024

09:48

0

Na auto-putu E-75, na krakovima petlje Beograd do 16 časova biće izvedeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta

Izmene zbog radova na putu: Na petlji kod Aerodroma saobraćaj će se odvijati preticajnim trakama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na petlji Aerodrom - aerodrom „Nikola Tesla“, u toku su radovi na redovnom održavanju u oba smera i trajaće do 15 časova, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Saobraćaj će se odvijati preticajnim saobraćajnim trakama.

Na auto-putu E-763, u tunelima Savinac i Šarani, smer ka Beogradu, zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima u periodu od 10 do 18 časova saobraćaj će biti obustavljen u levoj cevi tunela i odvijaće se dvosmerno kroz desnu cev.

U toku svetlog dela dana na auto-putu E-70, na petlji Šimanovci - Pećinci, u smeru ka Šidu, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza na putu. U zoni radova, u dužini od 1500 m, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, navodi se u saopštenju.

Na auto-putu E-75, na krakovima petlje Beograd do 16 časova biće izvedeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a saobraćaj će se odvijati slobodnim saobraćajnim trakama.

Na petlji Torda – Banatsko Karađorđevo tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na mašinskom krpljenju rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštili su "Putevi Srbije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike