Neverovatna scena na Tošinom bunaru! Mladić skače po haubi dok je automobil u pokretu: "Šta se ovo sa nama dešava?" (VIDEO)

04.04.2024

19:56

0

U jednom momentu, kako se vidi na snimku, jedna devojka dotrčava do mladića i pokušava da ga smiri i navede da siđe

Neverovatna scena na Tošinom bunaru! Mladić skače po haubi dok je automobil u pokretu: "Šta se ovo sa nama dešava?" (VIDEO)
Mladić skače po haubi automobila - Copyright printscreen/Instagram Moj Beograd

Nesvakidašnji incident na Tošinom bunaru danas je šokirao prolaznike i korisnike društvenih mreža. Naime, snimljen je mladić koji je tokom vožnje stajao na haubi automobila u pokretu i skakao po njemu.

Muškarac je, držeći se za krov vozila, nekontrolisano skakao po automobilu dok se kretao ulicom, sve dok nije stigao do semafora na kojem se zaustavio. Ovo neodgovorno ponašanje izazvalo je osude i negativne reakcije širom interneta.

U jednom momentu, kako se vidi na snimku, jedna devojka dotrčava do mladića i pokušava da ga smiri i navede da siđe, ali epilog je ostao nepoznat.

 

 

Kako prenosi mojbeograd_vesti, svemu je navodno prethodio blaži sudar automobila muškarca koji je skakao po haubi i vozača drugog vozila na koje se popeo besan mladić.


"Sami pobegao iz zoo vrta", "Trebao je zakočiti naglo da padne orangutan sa kola", "Šta se ovo dešava, mi smo pukli", "Da malo pojasnimo situaciju ja sam vozač belog vozila koje je bilo odmah do dešavanja, ženska osoba koja je izazvala udes je pokušala da bežeći od krivice pregazi ovoga momka koji je bio u vozilu koje je udareno. Dečko je se ovim što je uradio bukvalno borio za život da bi je na svaki mogući način zaustavio. Žena vozač koja je izazvala udes očigledno nije čista da se razumemo u više navrata je pokušavala da pobegne a pritom je nasrnula na devojku koja je bila na mestu vozača u udarenom vozilu. Ne znam šta više reći."

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike