24sedam na licu mesta: Skvoteri izazvali požar na Zvezdari? (FOTO/VIDEO)

21.03.2024

12:23

0

Autor: 24sedam

U gašenju požara učestvovalo je čak 43 vatrogasca sa 12 vozila, a prvi put je upotrebljena i cisterna zapremine 30.000 metara kubnih

24sedam na licu mesta: Skvoteri izazvali požar na Zvezdari? (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Ljubica Stanković

Na Zvezdari, u Učiteljskom naselju, danas je izbio požar u magacinu napuštene fabrike "Bukulja", a kako nezvanično saznajemo, izazvali su ga skvoteri (grupa ljudi koja bespravno zauzme neki objekat iz potrebe ili bunta). Posle nešto više od sat vremena borbe sa vatrenom stihijom uspešno je lokalizovan.

U gašenju požara učestvovalo je čak 43 vatrogasca sa 12 vozila, a prvi put je upotrebljena i cisterna zapremine 30.000 metara kubnih.

24sedam/Ljubica Stanković
 

Kako 24sedam nezvanično saznaje, nema povređenih.

24sedam/Ljubica Stanković
 

Kao što se može videti na fotografijama, krovna konstrukcija objekta se usled požara urušila. Pored magacina koji je goreo nalaze se i kuće, ali srećom niko nije bio ugrožen.

Gust crni dim koji je kuljao video se i iz drugih delova prestonice, a i smrad od požara se osećao kroz grad, zbog čega su mnogi sugrađani bili uplašeni.

Prekoputa fabrike, u Ulici dr Velizara Kosanovica, nalazi se vrtić. Za saobraćaj je zatvorena Mis Irbijeva ulica od raskrsnice za Dr Velizara Kosanovića do Beo šoping centra.

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike