Deca se u klubu otrovala špiritusom? Pojavio se i snimak od noćas - vozila Hitne pod pratnjom 10 policijskih automobila (VIDEO)

15.02.2024

13:43

0

Celu noć su proveli na VMA, a u krvi im je pronađen visok procenat etanola

Deca se u klubu otrovala špiritusom? Pojavio se i snimak od noćas - vozila Hitne pod pratnjom 10 policijskih automobila (VIDEO)
Trovanje alkoholom - Copyright Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Nakon vesti da je na toksikologiji VMA zbrinuto čak 12 dece u teškom alkoholisanom stanju, do čak 2,8 promila alkohola u krvi, na društvenim mrežama pojavila se informacija da su oni otrovani špiritusom.

Objavljen je i snimak ispred kluba gde je došlo do ovog incidenta, a na njemu se vide jake policijske snage, kao i vozila Hitne pomoći.

 

 

"Dvadeset šest osoba, od kojih su njih dvanaestoro deca mlađa od 15 godina, na žurki se otrovalo špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA, a u krvi im je pronađen visok procenat etanola", navodi se na Instagram stranici moj_beo_grad_.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju, do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je Ivan Leković, doktor Hitne pomoći VMA.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike